כניסה
למנויות
צרו קשר

חומוס עדשים כתומות של אביטל

חומוס עדשים כתומות של אביטל

רכיבים:

250 גרם עדשים
3 כפות טחינה גולמית
2 שיני שום
כף כמון
חצי לימון סחוט
מלח פלפל

 

אופן ההכנה:

מומלץ להשרות את העדשים לפחות 6 שעות / לילה לפני ההכנה.
מבשלים בסיר ללא מלח את העדשים והשיני שום עד להתאדות של כל המים

מעבירים למעבד מזון עם כל שאר הרכיבים, טוחנים היטב ונהנים!
ניתן לשמור במקרר עד 3 ימים.

מתכון מומלץ!!!

 

כיצד נתייחס?

כל שני שליש כוס קטנייה מבושלת נתייחס כמנת חלבון, כל כפית טחינה גולמית כמנת שומן.

אם מכינים את זה עם יותר טחינה כמו שמכינים חומוס אז נתייחס כמו לממרח חומוס לכל 2 כפות כמנת חלבון ולא נוסיף שומן נוסף לארוחה, ממרח חומוס כחלבון בארוחות מוגבל עד פעמיים בשבוע.

 
להאמין. לפעול. להגשים.